problem buke imaju i:
pratite nas...

Prečko, Zagreb, crkva
Ukoliko živite u blizini crkve u Prečkom slobodno ostavite svoj komentar.
Hvala


ime i prezime (neće biti javno objavljeno):
 
e-mail (neće biti javno objavljen):
 
pritužba:

upiši ŽELIM MIRAN ŽIVOT zbog zaštite od robota (može i malim slovima):28.09.2012
Moram napisati da je situacija u Prečkom bitno bolja. Imamo novog župnika koji je uvažio primjedbe građana i bitno skratio zvonjenje, kao i jačinu zvona tako da je sada puno bolje i samo jako osjetljivima i dalje smeta buka. Inače taj dio Zagreba je jedan od rijetkih dijelova zagreba koji je gotovo u potpunosti u tišini. Da nema zvona i muha u letu bi se čula :)
Može li netko tko stanuje u Prečkom blizu crkve potvrditi ovo?
 
18.03.2012
Takodjer smo novi stanovnici zgrade u Jarnovicevoj od prije nekoliko mjeseci, i takodjer smo katolici, no glasnoca zvona je prejaka definitivno. Ali zvucnik ispred crkve je deset puta veci problem!! Tri ili cetiri mise nedjeljom, sa punim prijenosom po cijelom susjedstvu je nedopustivo!
Pomagajte
.
 
08.02.2012
Novi sam stanovnik Prečka, Jarnovićeva ul.,gotovo uz crkvu. Doselili smo se uoči Božića, pa smo stalnu zvonjavu pripisali nadolazećim blagdanima. Međutim zvonjava ( od 6 sati u jutro ) ne prestaje.
Osim zvona razgovjetno se čuje svaka služba u crkvi (propovjed, čitanje, pjevanje...). Napominjem da sam i sama katolik i vjernik, ali ovo postaje vrlo iritantno. Postojanje vaše udruge ulijeva nam nadu da se pronađe neko kompromisno riješenje.
Sa štovanjem.
.